4 tips om weerkaatsend zonlicht op je tv te weerhouden

Heerlijk een wedstrijd PSV kijken onder het genot van een koud glas bier en wat snacks. Hoewel het dit seizoen niet altijd even goed is, wil je toch zo min mogelijk gestoord worden tijdens een potje voetbal. Weerkaatsend licht is een van de irritantste stoorzenders. In dit artikel lees je 4 tips hoe je weerkaatsend zonlicht op je tv kunt weerhouden.

Hier de tips

#1 Herindelen

De kracht van eenvoud: door je kamer zo in te delen dat je tv niet naar je raam gericht staat onderschep je al veel daglicht. Let op dat je je stoel/bank niet recht tegenover het raam plaatst. Hierdoor verplaatst het zonlicht zich van je tv naar je ogen, wat ook niet prettig is!

#2 Zonwerend raamfolie

Misschien niet even mooi, maar wel effectief. Zonwerend raamfolie is een folie op rol die je per vierkante meter koopt. Deze relatief goedkope folie plak je eenvoudig op het raam en houdt vervolgens de zon redelijk tegen. Een nadeel is dat deze folie niet verstelbaar is. Eenmaal geplakt, dan zal je er tegenaan moeten kijken tot je de folie er weer vanaf haalt!

#3 Screens

Een wat rigoureuzere maatregel maar zeker effectief. Tijdens de zondagmiddagwedstrijd doe je eenvoudig met 1 druk op de knop je screens naar beneden en wordt het zonlicht uitstekend tegen gehouden. Hoewel screens een behoorlijke investering kunnen zijn, is het zeker de moeite waard!

#4 Raamdecoratie

Naast screens is ook raamdecoratie op maat erg effectief. Niet alleen houd je het zonlicht er mee tegen, ook voegt het extra sfeer en privacy toe aan je woning. Kies bijvoorbeeld rolgordijnen of shutters van Veneta.com hiermee houd je goed licht tegen en beperk je voorbijgangers het zicht naar binnen. Ideaal dus! Laat je middagje voetbal kijken niet verstoren, zorg er voor dat er geen zonlicht op je tv weerkaatst!

AZ nieuws Ajax nieuws Almere City nieuws Excelsior nieuws FC Twente nieuws
FC Utrecht nieuws FC Volendam nieuws Feyenoord nieuws Fortuna Sittard nieuws Go Ahead Eagles nieuws Heracles Almelo nieuws NEC nieuws PEC Zwolle nieuws PSV nieuws
RKC Waalwijk nieuws SC Heerenveen nieuws Sparta Rotterdam nieuws Vitesse nieuws

Psveindhovennieuws.nl

Bezoek Psveindhovennieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over PSV van Eindhoven. Blijf op de hoogte van de laatste PSV transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens PSV wedstrijden.

Psveindhovennieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Psveindhovennieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Psveindhovennieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Psveindhovennieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.