Altijd en overal PSV kijken met een VPN

Als echte PSV-supporter bekijk je natuurlijk alle wedstrijden. Je hebt de juiste abonnementen en apparaten in huis om er zeker van te zijn dat je geen enkele wedstrijd hoeft te missen. Mocht je toevallig niet thuis zijn tijdens die belangrijke wedstrijd, dan weet je dat je altijd op je telefoon kunt kijken via de apps van ESPN, Ziggo Go, NPO of andere apps die bij je televisieabonnement horen.

Zelfs als je op vakantie gaat, kun je PSV dus blijven volgen. Zo kun je gewoon naar je eigen vertrouwde uitzendingen kijken in Duitsland of Spanje en zelfs tijdens je tropische vakantie in Martinique of Guadeloupe. Je kunt namelijk overal binnen de EU naar je eigen televisieabonnement kijken.

Ben je echter in Zwitserland, Turkije of Engeland? Dan worden deze apps automatisch geblokkeerd en zal je een andere oplossing moeten zoeken. Weer ouderwets op zoek naar een sportbar of Nederlands cafeetje waar ze de wedstrijd uitzenden? Of misschien livestreams zoeken op je telefoon?

De gevaren van gratis voetbal livestreams

De afgelopen jaren zijn er steeds meer sites bijgekomen die gratis live voetbal aanbieden. Het is niet moeilijk om ze te vinden. Er zitten echter nogal wat nadelen aan deze websites.

·       Ten eerste zijn er altijd zoveel pop-ups en pop-unders die je weg moet klikken. Sommige lijken op waarschuwingen en foutmeldingen en de x om ze weg te klikken is zo goed als onzichtbaar, zodat je vanzelf op ‘OK’ klikt. Dit geeft juist vaak toestemming tot het downloaden van malware.

·       De pagina’s staan vol met advertenties waartussen je de stream moet vinden. Soms zijn deze advertenties van pornografische aard en soms spelen ze hard geluid af.

·       Als je al tot de livestream bent gekomen, blijft de stream vaak haperen en bufferen waardoor het kijkplezier echt weg is.

·       Geld verdienen door officiële livestreams met anderen te delen is natuurlijk illegaal.

Websites die gratis livestreams aanbieden doen dit niet omdat ze liefdadig zijn en graag delen. Ze doen dit om bezoekers aan te trekken en op zoveel mogelijk manieren geld te verdienen aan deze bezoekers. Door middel van advertenties, malware, tracking en hacks zullen ze aan je verdienen. Ook al betaal je zelf niets, er valt nog steeds goed te verdienen aan je gegevens.

Voetbal kijken met een VPN

Een VPN kan in dit geval helpen. Heb je geen VPN? Of weet je niet wat een VPN is?

VPN staat voor ‘Virtual Private Network’ en is software bedoeld om je internetverkeer te beschermen. Het heeft verschillende lagen van bescherming, zoals encryptie (versleuteling) van alle gegevens en het omleiden van het internetverkeer via een VPN-server. Dit laatste heeft handige bijkomstigheden als je in het buitenland naar de eredivisie wilt kijken.

Goede VPN-diensten laten gebruikers door middel van een app kiezen met welke VPN-server ze willen verbinden. Door in de VPN-app voor een Nederlandse VPN-server te kiezen, zal je via een Nederlands IP-adres verbinding maken met het openbare internet, waar ter wereld je ook bent. De apps die bij je televisieabonnementen horen zullen werken alsof je in Nederland bent en je kunt alle wedstrijden van PSV kijken alsof je thuis bent.

Let wel dat je een betrouwbare en betaalde VPN-dienst kiest die geschikt is voor streaming, zodat zowel je kijkplezier als je veiligheid er niet onder hoeven te lijden als je in het buitenland naar een PSV wedstrijd wilt kijken. 

AZ nieuws Ajax nieuws Almere City nieuws Excelsior nieuws FC Twente nieuws
FC Utrecht nieuws FC Volendam nieuws Feyenoord nieuws Fortuna Sittard nieuws Go Ahead Eagles nieuws Heracles Almelo nieuws NEC nieuws PEC Zwolle nieuws PSV nieuws
RKC Waalwijk nieuws SC Heerenveen nieuws Sparta Rotterdam nieuws Vitesse nieuws

Psveindhovennieuws.nl

Bezoek Psveindhovennieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over PSV van Eindhoven. Blijf op de hoogte van de laatste PSV transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens PSV wedstrijden.

Psveindhovennieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Psveindhovennieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Psveindhovennieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Psveindhovennieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.